Del din tekst hvor du vil – i den gamle editor

Når WordPress viser oversigter over dine indlæg, f.eks. i kategorier og arkiver, kan man vælge mellem at vise hele indlægget, eller et uddrag af indlægget i oversigten.

De fleste vælger det sidste, hvorved WordPress skaber et uddrag af teksten automatisk, samt tilføjer et link til hele indlægget.

Ganske smart, men i nogle tilfælde kan man opleve, at WordPress’ bud på et uddrag, ikke er godt nok. Derfor har man muligheden for at indsætte et såkaldt ”More-tag” i Tekst-editoren, som bestemmer hvor uddraget skal gå til og hvor linket til hele indlægget skal sættes ind.

Et lille ekstra-tip

Du har muligheden for selv at styre teksten på linket til dit indlæg, med en lille tilføjelse til dit ”More-tag”.

Tricket er at indsætte din egen tekst mellem <!–more og det afsluttende –> med mellemrum før og efter teksten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Om Martin

Martin Hjort - Ejer af Spicy Web
Jeg har arbejdet med webudvikling i 10 år efterhånden. Ud over webudvikling har jeg en stærk interesse og viden om online markedsføring, som jeg også bruger når jeg sammen med mine kunder vælger den rigtige løsning. Mine styrker er mit brede faglige perspektiv, hvor jeg ikke kun hjælper dig med det tekniske, men også kan rådgive og sætte perspektiv på din markedsføring online.

Skriv et svar

Din kommentar er for kort

Du skal indtaste dit navn

Du har indtastet en ugyldig e-mail