Ateo.dk

Om opgaven

Det siger kunden

Sammen med de dygtige drenge fra Ateo.dk, har vi bygget et website hvor interesserede med behov for lokaler til alt fra konferencer og kurser til brylupper og konfirmationer, kan få et gratis og uforpligtende tilbud. Sitet er bygget i WordPress. Årsagen hertil skal bl.a. findes i muligheden for at komme hurtigt i gang, og stadig have en stabil platform med stor fleksibilitet.

Min del af projektet har primært bestået i programmeringen, men også i form af sparring med henblik på løsningsmuligheder og designmæssige overvejeler i det omfang Nikolaj og Mads har haft behov for det.

Vi har brugt Martin til at udvikle Ateo.dk og har været meget tilfredse med processen omkring det. Så tilfredse at vi faktisk bruger Martin fast nu, både til løbende småting, men også til større udvikling af siden. Martin har en god forståelse for vores forretning, som vi sætter meget pris på og det gør samarbejdet nemt og lige til. Martin er god til at melde tilbage ved hastesager og giver også sparring på de tiltag vi ønsker, så vi ved at det bliver lavet på den bedst mulige måde. Jeg kan varmt anbefale Martin til udviklingsopgaver.

Billeder