Strafoga.dk

Om opgaven

Det siger kunden

Sammen med Main Media, udviklede jeg dette web-baserede spil til at forstærke det strategiske fokus i virksomheder og andre organisationer i såvel Danmark og udlandet for Learn by Interaction. Et stort projekt, hvor forløbet spændte over knapt et halvt år.

Projektet omfattede både selve udviklingen, men i næsten lige så høj grad projektstyring og en løbende dialog med kunden, herunder ugentlige tests og evaluering. Slutresultatet blev et fedt produkt, hvor jeg er blevet udfordret på mine nørdgener og hvor jeg har fået udviklet mine evner med styring af projekter.

Main Media stod for designet, tog jeg mig af den tekniske del. I nørdtermer er spillet bygget med frameworket CodeIgniter der bygger på MVC principper. I almindelig tale er systemet bygget fra bunden i programmeringssproget PHP. Naturligvis med dertil hørende webteknologier som CSS3, HTML5 og JavaScript i form af jQuery.

Med projekter af denne størrelse er planlægningen en meget vigtig del af arbejdet. Forvent ikke en hurtig løsning, hvis dit projekt kræver god planlægning hvor vi sammen definerer hver en detalje og får det skrevet ned, så vi er enige om kravene til systemet, inden jeg begynder at bygge og inden designeren begynder at designe.

Som kunde er det vigtigste du kan gøre inden du henvender dig til mig eller en anden webudvikler, at bevæbne dig med god tålmodighed og en så detaljeret beskrivelse af din idé som muligt. Jo flere detaljer og jo bedre du kan beskrive din idé, så webudvikleren kan forstå og sætte sig ind i den, jo mere tid og frustration sparer du.

Martin har udvist stor forståelse for mine mål med Strafoga, og været i stand til at finde løsninger der matcher. Hele vejen har samarbejdet fungeret tip-top og fokus har hele tiden været på at finde løsningen af højeste kvalitet.

Billeder