Tattoolounge.dk

Om opgaven

Det siger kunden

I samarbejde med Primux Media, udviklede jeg Tattoolounge.dk, Danmarks største online tatovørmagasin for JoinUs Media. Sitet er bygget op i WordPress der giver enorm fleksibilitet i et stor sikkerhed og stabilitet.

Præmissen for projektet var en videreudvikling af Tattoolounge.dk der indtil da, fungerede som privat blog. Målet var et online magasin for tatoveringsinteresserede, hvor man også kan finde tatovører rundt omkring i landet.

Sitet er bygget i WordPress, hvor det designmæssige udgangspunkt er et købt theme der er modificeret og hvor funktionalitet er bygget som plugin, inkl. søgemaskine og brugersystem.

Projektet forløb ikke uden problemer, bl.a. i forhold til sitets søgefunktion hvor du kan finde tatovører i hele Danmark. Specielt hastigheden var en forhindring, men i sidste ende blev problemet løst og den fremstår hurtigt og brugervenlig.

Martin har med succes re-designet vores hjemmeside, samt tilføjet masser af nye features og har ramt plet i forhold til vores ønsker og tanker til dette projekt. Lidt opstartsproblemer i forhold til funktionalitet blev hurtigt løst, til vores tilfredshed.

Billeder