Væksthus Syddanmark

Om opgaven

Det siger kunden

Til Vækst og Iværksætterugen i november 2012, udviklede jeg et afstemningssystem for Væksthus Syddanmark, til 3 seminarer. Via SMS gav publikum deres mening til kende på spørgsmål under en paneldebat. Resultatet af afstemningen, blev vist live på storskærm under debatten.

Systemet er bygget med klassisk PHP, MySQL og JavaScript, men en integreret SMS løsning fra det nuværende Compaz og Highcharts JavaScript graf-bibliotek. Overvejelser gik på en løsning med afstemning vha. QR koder og mobiloptimeret website, men en vurdering af det publikum der ville komme til seminarerne og behovet for at folk havde en fornemmelse af at deres stemme blev registreret øjeblikkeligt, var SMS det rette valg.

At inddrage publikum i en klassisk paneldebat, giver debatten et helt andet liv, og giver mulighed for også at engagere publikum yderligere fordi de allerede føler sig som en del af debatten. Derfor er det et oplagt valg, at integrere live afstemning hvis du har et seminar, en konference eller lignende, med live debatter af den ene eller anden art.

Jeg har været særdeles tilfreds med at benyttet Martin og Spicy Web i forbindelse med tre store konferencer, hvor Martin udviklede et SMS afstemningssystem. SMS afstemningssystemet var meget burgervenligt og tilpasset vores konkrete behov i forbindelse med en debat blandt publikum. Det fungerede perfekt under alle tre konferencer.

Billeder