Skip to main content

Referencer

Se her, hvad mine kunder siger om at arbejde sammen med mig på deres forskellige projekter.

Hos Flisekompagniet har vi brugt Martin, som særdeles effektiv og dygtig brandslukker og sparringspartner. Han har været en uundværlig back-up, når tingene har brændt på, og han har været god til at lynhurtigt at sætte sig ind i vores, nogen gange ikke helt professionelle, tilgang til elementer på vores hjemmeside. På den måde har han altid leveret, og er nået frem til løsninger på vores problemer.
Sidst men ikke mindst, så er Martin meget behagelig at arbejde sammen med, så vi kan kun give Martin og Spicy Web vores varmeste anbefalinger.

Theis Zander
Flisekompagniet

Besøg Digital Guest

Vi kan varmt anbefale Martin både til opsætning af ny hjemmeside i WordPress og generelt til web-support. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med Martin, både i arbejdet med at udvikle vores nye hjemmeside, og når vi har haft brug for at opdatere vores gamle hjemmeside.

Martin har fået opsat en ny hjemmeside til os, som har en enkel og overskuelig brugerflade, som vi let kan arbejde i. Martin står altid klar til at hjælpe os med det tekniske og komme med brugbare råd og relevante input til web-mediet. Han træder hurtigt til, hvis vi har spørgsmål til eller udfordringer af den ene eller anden slags med hjemmesiden. Martin er behagelig at arbejde med, og vi har i processen med at udvikle den nye hjemmeside med Martin som samarbejdspartner hele vejen igennem følt os i gode hænder.

Vi giver Martin de bedste anbefalinger.

Charlotte Sørensen
Landsforeningen Liv&Død

Besøg Liv & Død

Martin har bygget et simpelt og intuitivt system, som er blevet en stor succes både hos os selv, men vigtigst af alt hos hotellerne, som er vores kunder. Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med Martin, som er en meget kompetent udvikler, der altid finder en løsning uanset hvad. Priserne er rimelige, og der er en forståelse og involvering i vores kunder og deres behov, som efter min mening er uvurderlig. Tak for et godt og fortsat samarbejde!

Christian Markedal
DigitalGuest

Besøg Digital Guest

Hos Spicy Web får du individuel, professionel behandling. Martin er en ren troldmand med WordPress og har løst alle de forskelligartede tekniske udfordringer, som der har været.

Jeg benytter fortsat Spicy Web og kan varmt anbefale Martin.

Ulrik Grønborg
MinAdvokat.dk

Besøg MinAdvokat.dk her

Jeg har arbejdet sammen med Martin og Spicy Web igennem et årti. Først var han udvikler for rejsebureauet MarcoPolo og nu er han udvikler for mit firma Autocampers.dk, som er fuldkommen afhængig af altid at have en velfungerende og hurtig hjemmeside.

Gennem alle årene har Martin udmærket sig ved at være ikke alene kompetent, men også uhyre effektiv. Det betyder, at der kun er kort vej fra tanke til handling og ydermere indebærer det, at budgettet strækker længere. Læg dertil, at han er udfordrer ideer og løsninger, så vi altid kommer frem til noget, der er endnu bedre.

På baggrund af ovenstående giver jeg Martin og Spicy Web mine varmeste anbefalinger.

Dorte Kuula
Autocampers.dk

Besøg Autocampers.dk her

Martin har stået i spidsen for redesign af vores hjemmeside i WordPress. Martin er super hurtig og kompetent, hvilket kunne mærkes på projektets korte leveringstid samt høje kvalitet. Vi er meget glade for samarbejdet, og kan varmt anbefale Martin til andre virksomheder, som er på udkig efter en pålidelig og effektiv leverandør af web-løsninger.

Kasper Bengtson
BeSocial

Besøg bSocial her (de hedder nu BeSocial)

Hos ChaoticMedia kan vi klart anbefale Spicy Web som leverandør af webudvikling. Opgavebeskrivelse og reelt udført arbejde følges altid ad hos Martin, og der er altid tydelig kommunikation og fleksibilitet under hele forløbet.

Mads Rokkedahl
ChaoticMedia

Besøg ChaoticMedia

Du finder mange flere udtalelser på trustpilot.com

Kontakt mig