Skip to main content

Om du skal i gang med en helt ny hjemmeside i WordPress, eller om din nuværende skal have nyt liv, kan det være noget af en udfordring, at holde styr på hvor du kan være nogenlunde sikker på, at finde themes af en vis kvalitet.

En søgning på Google giver mange resultater, men det kan være svært, at vurdere hvor man får kvalitet for pengene.

Derfor gennemgår jeg 4 af de mest populære steder på nettet, hvor du kan finde betalte themes, som er mere anbefalelsesværdigt end gratis themes.

Så kan du gå på jagt uden de store bekymringer.

ThemeForest

http://themeforest.net

Det måske mest populære sted på nettet, når man skal finde themes til WordPress.

ThemeForest er en markedsplads, hvor du kun finder betalet themes, altså Premium Themes.

Pt. kan du vælge mellem mere end 6.000 themes til WordPress i 16 forskellige kategorier.

Priserne ligger typisk mellem $30 og $60.

WooThemes

https://www.woothemes.com

WooThemes er skaberne af det mest populære webshop system til WordPress, som håndterer mere end 1 mio. webshops verden over: WooCommerce.

Lige nu, i skrivende stund, kan du vælge mellem 30 themes, der alle fungerer perfekt med WooCommerce, bl.a. StoreFront som har fået mærkatet ”The Official WooCommerce Theme”.

Du kan købe de enkelte themes hver for sig, til en pris på $39, eller vælge at købe alle themes for $399.

Elegant Themes

http://www.elegantthemes.com

Her finder du lige nu næsten 90 Premium Themes samt diverse plugins.

Elegant Themes er yderst populære og der er mange forskellige typer designs at vælge mellem.

Hos Elegant Themes køber man ikke et enkelt theme, men man køber i stedet adgang som en form for betale medlem, for mellem $69 om året og $249 som engangsbeløb.

Her får man adgang til alle deres themes, og alt efter hvilket medlemskab man køber, kan man også få adgang til deres plugins og Photoshop filerne af deres designs, hvis man f.eks. har en programmør der foretrækker at kode designet op selv.

StudioPress

http://www.studiopress.com

Den måske foretrukne af de fire, hvis man spørger de fleste programmører. Alene af den grund, bør du kraftigt overveje themes fra StudioPress.

De er kodet rigtig godt og du kan vælge mellem mere end 50 themes, til din hjemmeside i forskellige stile.

Priserne ligger mellem $99,95 og $129,95. Du kan også købe det framework som alle deres themes er bygget på, for $59,95, men da det følger med alle deres themes og jeg ikke går ud fra, at du har ambitioner om at designe og kode dit eget theme, er det ikke relevant.

Er du “Big Spender” kan man såmænd også købe en pakke med alle deres themes, inkl. support og kommende opdateringer, for den ”sølle” sum af $499,95. Det bør du nok overlade til udviklere dog 😉