Skip to main content

TablePress er vel nok det mest populære plugin til WordPress når man skal lave tabeller på sine sider eller i sine indlæg. Det er oplagt at bruge, f.eks. når man skal sammenligne produkter eller præsentere data på en pæn måde. Og TablePress er meget fleksibelt og giver mange muligheder. Det har dog irriteret mig lidt, at felterne til indholdet i tabellerne er meget små. Så skal man tilføje meget over 10 ord i et felt, bliver det hurtigt meget uoverskueligt. Så derfor var det fedt at finde ud af, at der er en nem måde at komme ud over det problem på og det lavede jeg en hurtig video på 🙂

Transskribering
“Jeg vil lige komme med et lynhurtigt tip til, hvordan du kan lave tabeller i TablePress lidt hurtigere, når du skal tilføje meget tekst til tabellen.
TablePress har jo de her små felter hvor man kan indtaste tekst i. OG det er jo godt nok hvis man kun skal skrive 10 ord, men skal man skrive 100 ord kan det godt være ret uoverskueligt ret hurtigt.
Det du så kan gøre er, at holde Shift knappen på dit tastatur ned og klikke på feltet. Og vupti, så har du en lille popup hvor man næsten kan få rådighed til det samme som man kan, når man skriver indlæg eller når man laver sider. Altså tilføje billede osv, og lave tags og i det hele taget formattere tekst.
Og så er det som sagt meget mere overskueligt.
Det var det. Hej!”